Whiskydiner


Whiskydiner 2017.

Amuses van Zeeuwse lekkernijen:
Oester, Pomodori tomaat met garnalen en makreelmousse met bietjes en maanzaad krokantje.
Whisky botteling 2017

-0-


Foodparing met zalm:
Compositie van gerookte zalm met rode ui en kappertjes, gemarineerde zalm met dille,
mosterd, ingerolde zalm met roomkaas en groene kruiden.
Bowmore 9 sherry matured

-0-


Geurige bouillon met bospaddenstoelen met  gebakken croutons en uitjes.
Ben Nevis 10 yo

-0-


Zacht gegaard en knapperig gebakken buikspek met langoustine,
gelakt met honing-whisky en wortelpuree.
Buffalo Trace

-0-


Stoofschotel van hertenbout met zoetzuur van pompoen en rode ui
met raapsteeltje en aardappelmousseline.
Glenrothes Robur Reserve

-0-

Engels kaasplateau: verschillende soorten kaas in buffetvorm.
Kavalan concertmaster

-0-


Chocoladedessert:
Chocolademousse, truffel in filodeeg en fudge met pistache.
Glendalough triple barrel

-0-


Koffie met zoetigheden.


Vrijdag 22 september 2017, aanvang aperitief met amuse vanaf 19.00 uur en diner 19.30 uur.

Prijs per couvert € 79,50



 

Gelieve te reserveren via onderstaand e-mailadres:


info@arsenaaltheater.nl

Terug naar overzicht