Menukaart



Voorgerechten


Garnalenkroketten                                                                                                                € 8,50


Gegrilde flespompoen met gesmolten blauwe kaas en veenbessencompôte                      € 8,50

Copa di parma geserveerd met slaatje van peer en appel met portstroop                            € 9,50


Wrap gevuld met geroosterde stukjes kalkoen met Râs el hânout                                       € 9,50

Gekonfijt eendenboutje met een salade van linzen en gepofte quinoa                                € 10,50

 

Gemarineerde zalmtartaar met rode ui, kappertjes geserveerd met een salade

en citroendressing                                                                                                                € 10,50


 
 
 
Soepen


Stevige Zeeuwse uiensoep met kaascrouton                                                                        € 7,50

Goed gevulde vissoep met huisgemaakte rouille                                                                 € 8,50
 
Deze voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en roomboter.

 

Hoofdgerechten

 

Vegetarische kruidenpannenkoek gevuld met gewokte groenten en
pittige tomatensaus                                                                                                              € 16,50

 

Gegrilde Ierse kogelbiefstuk in eigen jus                                                                             € 18,50

 

Krokant gebakken zalmfilet met sesamzaad en vissaus                                                       € 18,50


Op de huid gebakken zeebaarsfilets met dragonolie en geroosterde courgette                   € 20,50

 

Kalfsentrecôte met zeewierboter                                                                                         € 21,50

 


Deze hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten en een keuze uit;

aardappelkroketten, frites of pasta.


 

Nagerechten


Coupe chocolade- en vanilleroomijs met advocaat en slagroom                                        € 6,50

IJskoffie                                                                                                                               € 6,50


Warme chocoladecake met chocoladeroomijs en slagroom                                               € 7,50


Duindoornijs met bosvruchtencompôte                                                                               € 8,50


Warme flensjes met roomijs en sinaasappelsaus met Grand Marnier                                € 9,50

 

Kaasbordje met drie kazen en Kletzenbrood                                                                       € 9,50





Driegangenmenu (voor-, hoofd- en nagerecht) ongeacht uw keuze.                             € 26,50


Gelieve uw keuze vooraf aan te geven.





HIGH TEA


In het Arsenaal Theater serveren wij iedere dag tussen 12.00 uur en 16.00 uur onze high tea.









Sandwiches met gerookte zalm
Sandwiches met ham en ei
Sandwiches met kaas en komkommer
Scones
Brownies
Appelstrudel
Cake
Muffins
Vanillesaus
Abrikozenmarmelade
Honing
Opgeklopte room

Pot thee, smaak naar keuze.

Kosten per persoon € 19,-- ( minimaal per twee personen per reservering )


Eventueel is uw high tea uit te breiden met:

Glas Prosecco € 3,90
Kop beefbroth € 2,50
Roerei met spek en gerookte zalm € 2,50
Verse fruitsalade € 2,50
Petit fours € 1,50
Chocolade bonbons € 2,00


Omdat wij met dagverse producten werken, is de high tea alleen na reservering beschikbaar.

Voor groepen groter dan 20 personen serveren wij de high tea in buffetvorm.

U kunt telefonisch reserveren (0118-430303) of via het contactformulier.