Menukaart



Voorgerechten


Salade van linzen, rode biet en notendressing met geitenkaas                                            € 8,50


Gegrilde flespompoen met gesmolten blauwe kaas en veenbessencompôte                      € 8,50


Copa di parma gereserveerd met slaatje van peer en appel met portstroop                        € 9,50


Wrap gevuld met geroosterde stukjes kalkoen en ingelegde zoetzure groenten                 € 9,50

Gekonfijt eendenboutje met een salade van linzen, rode biet en notendressing                  € 10,50

 

Gemarineerde zalmtartaar met rode ui, kappertjes geserveerd met een salade

en citroendressing                                                                                                                € 10,50
 
 
Soepen


Stevige Zeeuwse uiensoep met kaascrouton                                                                        € 7,50

Goed gevulde vissoep met huisgemaakte rouille                                                                 € 8,50
 
Deze voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en roomboter.

 

Hoofdgerechten

 

Vegetarische kruidenpannenkoek gevuld met gewokte groenten en
pittige tomatensaus                                                                                                              € 16,50

 

Gegrilde Ierse kogelbiefstuk met kruidenboter                                                                    € 18,50

 

Krokant gebakken zalmfilet met sesamzaad en vissaus                                                       € 18,50


Stoofpotje van gepelde gamba’s met knoflook, champignons en room                              € 19,50


Op de huid gebakken zeebaarsfilets met dragonolie en geroosterde courgette                   € 20,50

Gebraden Hollandse eendenborst met sinaasappelsaus                                                        € 21,50

 


Deze hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten en een keuze uit:

aardappelkroketten, frites of pasta.



 Nagerechten

 

Duindoornijs met bosvruchtencompôte en slagroom                                                             € 8,50


Gepocheerde suikerpeertjes met warme chocolade en roomijs                                            € 8,50

Crème brûlée met limoensorbet                                                                                           € 9,00

 

Warme flensjes met roomijs en sinaasappelsaus met Grand Marnier                                  € 9,50

 

Kaasbordje met drie kazen en Kletzenbrood                                                                       € 9,50


 

Driegangenmenu (voor-, hoofd- en nagerecht) ongeacht uw keuze                              € 26,50










HIGH TEA


In het Arsenaal Theater serveren wij iedere dag tussen 12.00 uur en 16.00 uur onze high tea.









Sandwiches met gerookte zalm
Sandwiches met ham en ei
Sandwiches met kaas en komkommer
Scones
Brownies
Appelstrudel
Cake
Muffins
Vanillesaus
Abrikozenmarmelade
Honing
Opgeklopte room

Pot thee, smaak naar keuze.

Kosten per persoon € 19,-- ( minimaal per twee personen per reservering )


Eventueel is uw high tea uit te breiden met:

Glas Prosecco € 3,90
Kop beefbroth € 2,50
Roerei met spek en gerookte zalm € 2,50
Verse fruitsalade € 2,50
Petit fours € 1,50
Chocolade bonbons € 2,00


Omdat wij met dagverse producten werken, is de high tea alleen na reservering beschikbaar.

Voor groepen groter dan 20 personen serveren wij de high tea in buffetvorm.

U kunt telefonisch reserveren (0118-430303) of via het contactformulier.