De Monitor met u in gesprek over ouderenzorg in Zeeland.

De Monitor Meeting in het Rasenaal Theater in gesprek over zorg aan huis

Hoe zorgen we in de toekomst voor menswaardige ouderenzorg?

 

Nederland vergrijst. Mede op initiatief van de overheid blijven ouderen langer thuis wonen en wordt het aantal plekken in verzorgingshuizen sterk afgebouwd. Er is echter ook een groot tekort aan wijkverpleegkundigen en het ziet ernaar uit dat dit de komende vijf jaar alleen maar erger zal worden.

 

Is dit systeem houdbaar? Kunnen we als samenleving nog wel zorg dragen voor onze ouderen op een manier die betaalbaar is en menselijk tegelijk? Of is de ouderenzorg onuitvoerbaar geworden?

 

In vele regio’s in Nederland waar veel ouderen wonen, is dit een urgent thema. Zo ook in de regio Zeeland. En daarover gaat het KRO-NCRV programma De Monitor graag in gesprek. Presentator Teun van de Keuken is dinsdag 12 december in het Arsenaal Theater in Vlissingen en praat met wijkverpleegkundigen, zorginstellingen, lokale politici en mantelzorgers. Geïnteresseerden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn om ook aan dit gesprek deel te nemen. Omdat er ervaringen zijn die gehoord moeten worden. Of omdat iemand mee wil denken over een oplossing. Of het interessant vindt wat anderen erover te zeggen hebben.

 

Toegang is gratis. Wel graag aanmelden via demonitor.nlHet KRO-NCRV programma De Monitor gaat met u in gesprek over de ouderenzorg in Zeeland.

Presentator Teun van de Keuken is dinsdag 12 december in het Arsenaal Theater in Vlissingen en praat met wijkverpleegkundigen, zorginstellingen, lokale politici en mantelzorgers.

Wij nodigen u uit deel te nemen aan dit gesprek. Omdat u ervaringen heeft die gehoord moeten worden. Of mee kunt denken over een oplossing. Of het interessant vindt wat anderen erover te zeggen hebben.

Tijd: 20.00 - 21.30 uur

Na afloop borrel tot 22.30 uur

Gebruik onderstaande mail om u aan te melden:


https://www.ticketkantoor.nl/shop/demonitormeetings
   


Terug naar overzicht