Madelijne Kool ‘HaHaHandleiding’ Kerst 2018 Geannuleerd

Madelijne Kool ‘HaHaHandleiding’ Kerst 2018.


Hahahaleluja! Alle ballen verzamelen! De één is er dol op, de ander heeft een kerstkransfobie, hoe dan ook… we kunnen er niet omheen: kerst! De HahaHandleiding Kerst is DE Kerst MUTS SEE Show van 2018… met 100% kerstgarantie!  Wat doen we met de schoonfamilie? Gaan we gourmetten of kalkoenen? Wel of geen piek? Hoe vertel je een kerstverhaal zonder dat je zelf in slaap valt?? Alle clichés en krakend frisse kersttradities komen voorbij in deze muzikale cabaretvoorstelling met als special guest: Het konijn van Youp.


Cabaretière Madelijne Kool & friends presenteren in een spectaculaire kerstshow een praktische hahahandleiding voor stressloze feestdagen. Onmisbaar voor iedereen die lijdzaam moet toezien dat hun vertrouwde dorp in een filiaal van de Winterefteling verandert, dronken ouders hun verkleumde kroost op de ijsbaan achterlaten, de truffelolie niet is aan te slepen en de feestdagen zich dus aandienen. Tijdens een avond boordevol verrassingen, muziek, humor en nutteloze tips komen alle clichés, dillema’s en heikele onderwerpen rond kerst aan de orde, inclusief de schoonmoeder, de wereldvrede en het konijn van Youp. Vluchten naar Bali hoeft niet meer, na deze avond kun je alles aan! Met medewerking van practical joke-koning en schrijver Maikel Steur en met muzikale begeleiding van o.a. Nicolaas Duin.

Aanvang: 20.00 uur.

Entree: € 17,50 (Exclusief servicekosten)

Zitplaatsen


Meer informatie: www.madelijnekool.nl


Voor vragen over uw online tickets, betalingen of uw bestelling, kunt u contact opnemen met Paylogic Customer Service via email of telefonisch:


Nederland

0900 – 7295 6442 (€ 0,40 p/m)
customerservice@paylogic.nl

Terug naar overzicht