NieuwsBelangrijk nieuws over de voorstellingen van Papillon.


Door de overheidsmaatregelen omtrent het coronavirus zijn ook wij genoodzaakt onze shows in maart te annuleren!

  • 20 maart
  • 21 maart
  • 28 maart

Heeft u kaarten voor één van deze shows, dan krijgt u zo snel mogelijk bericht van ons (Musicalgroep Papillon) over verplaatsen en nieuwe data.


Zodra nieuwe data voor de vervallen shows bekend zijn, zullen wij deze uiteraard publiceren op http://musicalgroeppapillon.nl

Musicalgroep Papillon presenteert:


2020 Liefs uit Londen


Sara en Anna zijn al van jongs af aan de beste vriendinnen. Wanneer hun vriendschap overslaat in romantiek, komen ze voor een aantal moeilijke keuzes te staan. De covers van de Zeeuwse band Bløf voeren je mee langs dit moderne liefdesverhaal. Het script is geschreven door Paulien van Nijf-Westerhout, en regie is in handen van Herbert Mouwen. Choreografie door Lianne van Oostende. Artistieke en muzikale leiding is in handen van Flavio Pavone.


De nieuwe productie zal in premiere gaan in Maart 2020 in het Arsenaal Theater te Vlissingen.


Vrijdag 20 Maart 2020
Zaterdag 21 Maart 2020
Zaterdag 28  Maart 2020
Zaterdag 04 April 2020
Zondag 05 April 2020

Kijk in de agenda voor meer informatie.
DRIE WINNARESSEN UIT GOES!

Zaterdag 12 mei vond de finale van Miss Beauty of Zeeland plaats in het Arsenaal Theater te Vlissingen! Deze avond zijn er maar liefst drie mooie titels uitgereikt, te weten Miss Teen of Zeeland (15-18 jaar), Miss Intercontinental of Zeeland én Miss Beauty of Zeeland (19-26 jaar).

Gedurende verschillende ronden (introductieronde, bikinironde, galaronde én hash-tagronde) presenteerden de finalisten zich aan het publiek en juryleden. 

Katiana Loukisas (17 jaar),  Eva Verbeemen (24 jaar) en Zara Verbeemen (22 jaar), alle drie uit Goes zijn in de prijzen gevallen. Eva en Zara zijn nog eens zussen. Katiana is Miss Teen of Zeeland, Eva is Miss Intercontinental of Zeeland en Zara Miss Beauty of Zeeland. Het drietal gaat door naar de nationale verkiezingen die eind augustus in Studio 21 georganiseerd zullen worden.

Lotte Muller uit Bruinisse (18 jaar) is Miss Photogenic en Miss Charity of Zeeland geworden. Lotte wist zich het beste te uiten voor de lens van onze fotografen en heeft zich de afgelopen twee maanden erg goed ingezet voor het goede doel LINDA.foundation.

De 22 jarige Chanel Ebhulu uit Ouwerkerk heeft de titel Miss Popularity gewonnen. Celine Ke (19 jaar) uit Middelburg heeft zich de afgelopen twee maanden ontzettend goed geprofileerd in de (sociale) media, zij is Miss Media of Zeeland geworden.Zelfstandigwerkend kok gezocht:

Solliciteer en mail direct info@arsenaaltheater.nl of neem telefonisch contact met ons op 0118-430303.


Hulp in de bediening gezocht: 


Solliciteer en mail direct info@arsenaaltheater.nl of neem telefonisch contact met ons op 0118-430303.Wederom weer de 90'sNight zaterdag 10 maart 2018!!!!!!!!!!!!!

Expositie van Rob Meijer: 'Anders voor de verandering'.


Te zien in het Arsenaal Theater van 1 november 2017 tot 7 januari 2018.Rob Meijer is een Vlissingse kunstenaar die vele talenten bezit.

Foto van de Home coming show of The Crisis Cure Tour Part II van JP & The Seeger Session Band (17 mei jl.) 


Marco Borsato was op 14 april 2014 in het Arsenaal Theater met z'n fantastische Theatertour.

Whisky Nosing.

Een bijzondere proeverij van malt whisky en amusehapjes.
Hierbij serveren wij vier drams Schots levenswater uit  verschillende regionen.


Wij starten boven de stad  Aberdeen met een Glendronach 12YO en wat canapés met gerookte zalm.
U zult versteld staan wat de whisky doet, wanneer u de zalm zonder of met rode ui en kappertjes
proeft.

Daarna reizen wij virtueel naar de Speyside en met een glaasje Glenfiddich geniet u van dun gesneden Spaanse ham met vers fruit.

Wij maken daarna een reisje over het water naar het eiland Sky waar de Talisker storm geproefd wordt in combinatie met twee gegrilde gamba’s.

Verder naar het zuiden ligt het eiland Mull waar de meer geturfde Ledaig vandaan komt, hier proeft u  onze eigen Whisky by the Sea botteling van 2014 met stukjes Hollandse oude- en jong belegen kazen.


Prijs per persoon € 24,50

Alleen na reservering.

U kunt telefonisch reserveren (0118-430303) of via het contactformulier.